Privacy Policy

Politica de confidențialitate globală a datelor

Această Politică de confidențialitate globală pentru date („Politica de confidențialitate globală” sau această „Politică”) reprezintă standardele minime pe care Financière Amuse BidCo și afiliații săi, inclusiv Asmodee Group înregistrat la Versailles RCS cu numărul 399 899 806 și a cărui sediu se află la 18 rue Jacqueline Auriol - 78280 Guyancourt (Franța) (“Grupul Asmodee”, “noi”, “ai noștril”) au stabilit în ceea ce privește confidențialitatea datelor, pentru a ne asigura că vom colecta, folosi, păstra și dezvălui datele personale într-un mod corect, transparent și sigur.

Se aliniază la (și în unele cazuri depășește) principalele cerințe ale legilor și reglementărilor aplicabile. Această politică este, de asemenea, aliniată la alte politici specifice ale grupului Asmodee privind colectarea și utilizarea informațiilor cu privire la datele cu caracter personal implementate de fiecare entitate a grupului Asmodee pentru a acoperi scopurile specifice de prelucrare a datelor cu caracter personal necesare activității de zi cu zi (de exemplu, politica privind cookie-urile, politici locale specifice, cum ar fi politicile de confidențialitate ale angajaților). Această politică recunoaște că anumiți afiliați ai grupului Asmodee sunt localizați în țări cu diverse abordări legale și culturale privind confidențialitatea și protecția datelor. Această politică de confidențialitate globală poate fi, prin urmare, completată de alte politici și proceduri din anumite regiuni geografice, care pot fi adecvate pentru a respecta legile aplicabile și a respecta normele culturale locale.

În cazul unui conflict între această Politică de confidențialitate globală și politicile de confidențialitate locale aplicabile și / sau legislația locală aplicabilă după caz, sau inaplicabilitatea prevederilor acestei Politici de confidențialitate globală, politica locală aplicabilă și legislația locală ar trebui să prevaleze.

Unele definiții utile sunt furnizate în secțiunea 2 din această Politică de confidențialitate globală pentru ușurința dvs. de referință.

1. 1. Care este scopul acestei politici de confidențialitate globală?

1.1 Politica acoperă toate datele cu caracter personal sub orice formă, inclusiv, dar fără a se limita la date electronice, documente și discuri și toate tipurile de prelucrare, indiferent dacă sunt manuale sau automatizate care se află în posesia sau controlul grupului Asmodee, în toate zonele geografiilor unde Grupul Asmodee operează. Aceasta va include informații deținute despre membrii grupului Asmodee, parteneri, angajați, consultanți, clienți, consumatori, furnizori, contacte de afaceri și orice terți.

1.2 Ne pasă de protecția minorilor și am implementat câteva măsuri rezonabile pentru a preveni prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. Prin urmare, nu prelucrăm Datele cu caracter personal de la copii fără a verifica vârsta lor digitală, care poate varia de la o țară la alta și obținem consimțământul tutorelui lor în numele lor, dacă nu au vârsta minimă necesară pentru a ne furniza Datele lor personale.

1.3 Această politică se aplică, de asemenea, oricărei părți terțe care prestează servicii pentru sau în numele Grupului Asmodee și care sunt de așteptat să adopte standarde de conduită în conformitate cu principiile acestei politici de confidențialitate globală.

2. Definții

2.1 Grupul Asmodee se va referi la compania Financière Amuse BidCo (RCS Versailles 815 143 904) și diferitele filiale ale Financière Amuse BidCo care fac parte din grupul Asmodee.

2.2 Afiliat înseamnă orice corporație sau altă entitate care controlează direct sau indirect sau este controlată de sau este sub control comun cu Financière Amuse BidCo. Prin „control” al unei entități se înțelege deținerea, direct sau indirect, a puterii de a direcționa sau provoca direcția de conducere sau politicile unei astfel de entități, fie prin dreptul de proprietate asupra titlurilor de vot, prin contract sau în alt mod.

2.3 O terță parte înseamnă un terț sau partener de afaceri care primește de la Grupul Asmodee sau căruia i se încredințează altfel date cu caracter personal în numele Grupul Asmodee, de exemplu furnizori, contractori, subcontractanți și alți furnizori de servicii.

2.4 Subiectul datelor înseamnă o persoană identificată sau identificabilă ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de Grupul Asmodee. 2.5 Consimțământul informat înseamnă orice indicație specifică și informată în mod liber a acordului Subiectului datelor privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

2.6 Datele cu caracter personal înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană fizică, direct sau indirect, în special prin raportare la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale. Datele sunt considerate personale atunci când permit oricui să lege informații cu o anumită persoană, chiar dacă persoana sau entitatea care deține aceste date nu poate realiza această legătură.

2.7 Datele sensibile (sau categorii speciale de date care includ date care dezvăluie origine rasială sau etnică, opinii politice, credințe religioase sau filozofice sau apartenență la sindicat și Prelucrarea datelor genetice, date biometrice în scopul identificării unice a unei persoane fizice, datele privind sănătatea sau datele privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice) și Datele cu caracter personal referitoare la condamnările și infracțiunile penale reprezintă un subset de date cu caracter personal, care, datorită naturii lor, au fost clasificate de lege sau de o politică aplicabilă ca merită confidențialitate suplimentară și protecții de securitate

2.8 Procesare / prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate pe baza datelor cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automate, inclusiv, dar fără a se limita la colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, accesul, adaptarea, modificarea, regăsirea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea, diseminarea, punerea la dispoziție, alinierea, combinarea, blocarea, ștergerea, ștergerea sau distrugerea (și procesul va fi interpretat în consecință).

3. Cum asigurăm legalitatea, corectitudinea și transparența procesării noastre de date cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza unor motive legale, în cunoștința de cauză informată a persoanelor vizate

3.1 Vom folosi datele cu caracter personal doar:

3.2 Considerăm că este important să evaluăm riscurile de confidențialitate înainte de a colecta, utiliza, reține sau divulga date cu caracter personal, cum ar fi într-un sistem nou sau ca parte a unui proiect.

3.3 Grupul Asmodee va prelucra datele cu caracter personal doar în modul descris în avizele sale specifice de confidențialitate sau în politicile de confidențialitate și în conformitate cu orice consimțământ informat pe care l-am putut obține de la persoana vizată.

3.4 Grupul Asmodee nu va desfășura activități de profilare bazate pe luarea automată a deciziilor, cu excepția cazului în care sunt întemeiate legal pe o cerință a legii aplicabile sau executarea unui contract sau a consimțământului persoanei vizate și cu condiția să fie implementate garanții adecvate pentru a proteja drepturile persoanelor vizate.

3.5 Folosim tehnologia cookie-urilor pe site-urile noastre web pentru a ne permite să evaluăm și să îmbunătățim funcționalitatea site-urilor noastre web. De asemenea, putem utiliza cookie-uri în scopuri de publicitate sau de analiză, sub rezerva consimțământului dvs. și în funcție de alegerea dvs., utilizând instrumentele noastre de control cookie. Pentru mai multe informații despre modul în care Asmodee Group folosește cookie-uri, vă rugăm să citiți Politica de cookie-uri online pe site-urile sale de internet.

3.6 Acolo unde este necesar legal, ne vom asigura că persoanelor vizate le sunt furnizate informații relevante cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal, cu excepția cazului în care există imposibilitatea de a furniza aceste informații sau dacă necesită eforturi disproporționate pentru a furniza aceste informații. Aceste informații vor include în special, în scopul prelucrării datelor, tipurile de date colectate (dacă datele nu au fost obținute direct de la persoana vizată), categoriile de destinatari, lista drepturilor care pot fi exercitate de către persoanele vizate. , consecințele nerespectării răspunsurilor, condițiile transferului de date cu caracter personal în afara UE, dacă există, precum și mecanismul utilizat pentru protejarea datelor în cazul unui transfer etc. Această cerință poate fi satisfăcută prin emiterea unei notificări de confidențialitate către subiecții de date la punctul în care datele cu caracter personal sunt colectate inițial de la acestea. Avizele de confidențialitate sunt redactate într-un limbaj care oferă persoanelor vizate o înțelegere clară a modului în care vor fi utilizate datele lor personale.

4. Cum prelucrăm Datele cu caracter personal în scop specific și legitim și verificăm dacă datele personale sunt minimizate și corecte?

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate doar în scopuri legitime, respectând principiul de minimizare a Datelor cu caracter personal și asigurând exactitatea datelor cu caracter personal prelucrate.

4.1 Datele cu caracter personal vor fi colectate în scopuri specificate, explicite și legitime (care pot fi multiple) și nu vor fi prelucrate în continuare într-o manieră incompatibilă cu scopurile respective.

4.2 Evaluăm și definim cu atenție scopurile prelucrării datelor cu caracter personal înainte de lansarea unui proiect (de exemplu, gestionarea datelor de resurse umane, gestionarea datelor de recrutare; scopul salarizării, gestiunea contabilă și financiară, gestionarea riscurilor, gestionarea siguranței angajaților, alocarea instrumentelor IT și orice alte soluții digitale sau platforme de colaborare, gestionarea suportului IT, managementul sănătății și securității, managementul securității informațiilor, managementul relațiilor cu clienții, oferte, managementul vânzărilor și marketingului, gestionarea aprovizionării, comunicare internă și externă și gestionarea evenimentelor, respectarea anti-spălare de bani și obligații anti-mită sau orice alte cerințe legale, operațiuni de analiză a datelor, implementarea proceselor de conformitate, gestionarea fuziunilor și achiziției etc.).

4.3 Ne vom asigura că datele personale pe care le colectăm sunt relevante, adecvate și nu excesive în raport cu scopul prelucrării datelor și utilizarea eventuală a acestora (informații, marketing, promoții etc.). Aceasta înseamnă că doar informațiile necesare și relevante pentru scopul urmărit pot fi colectate și procesate.

4.4 La colectarea de date sensibile sau date cu caracter personal referitoare la condamnări penale și infracțiuni, proporționalitatea este fundamentală! Nu colectăm date sensibile sau date cu caracter personal referitoare la condamnări penale și infracțiuni, cu excepția cazului în care este impus de legea aplicabilă sau atunci când este permis de legea aplicabilă, cu acordul expres prealabil al subiectului datelor.

4.5 Fiecare pas rezonabil va fi făcut pentru a se asigura că datele cu caracter personal sunt păstrate într-o formă corectă și actualizată în mod corespunzător la fiecare etapă de prelucrare a datelor cu caracter personal (adică colectare, transfer, stocare și regăsire).

4.6 Încurajăm persoanele vizate să ne ajute să menținem datele dvs. cu caracter personal la zi, prin exercitarea drepturilor dvs. în special în ceea ce privește accesul și rectificarea.

5. Ce măsuri de securitate și confidențialitate sunt implementate?

Întrucât angajații, clienții, furnizorii, consumatorii și partenerii de afaceri își pun încrederea în Grupul Asmodee atunci când ne furnizează datele lor cu caracter personal, Grupul Asmodee asigură securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care le prelucrează.

5.1 Protejăm orice date cu caracter personal colectate, utilizate, păstrate și dezvăluite pentru a sprijini activitățile noastre de afaceri urmărind utilizarea, politicile, standardele și procesele organizaționale relevante.

5.2 Sunt implementate măsurile tehnice și organizatorice standard ale industriei pentru a preveni distrugerea sau pierderea accidentală sau ilegală, modificarea, divulgarea sau accesul neautorizat sau orice alte forme ilegale sau neautorizate de prelucrare.

5.3 În cazul în care prelucrarea se va efectua în numele Grupul Asmodee, acesta va selecta furnizorii de servicii care oferă garanții suficiente pentru a implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să îndeplinească cerințele legilor de protecție a datelor aplicabile și să asigure protecția drepturile subjec-ului de date.

5.4 Grupul Asmodee se străduiește să ia măsuri rezonabile bazate pe Confidențialitate prin proiectare și Confidențialitate în mod implicit (așa cum este definit în continuare), după caz, pentru a implementa garanțiile necesare la prelucrarea procesării datelor cu caracter personal. Astfel, Grupul Asmodee va implementa măsuri tehnice și organizatorice, în cele mai timpurii etape ale proiectării operațiunilor de procesare, astfel încât să protejeze principiile de confidențialitate și protecția datelor încă de la început („Confidențialitate prin design”). În mod implicit, Grupul Asmodee ar trebui să se asigure că datele cu caracter personal sunt prelucrate cu protecție de confidențialitate (de exemplu, doar datele necesare ar trebui prelucrate, o perioadă scurtă de stocare, accesibilitate limitată), astfel încât, în mod implicit, datele personale nu sunt accesibile pentru un număr nelimitat de persoane ( „Confidențialitate implicită”).

5.5 Atunci când este posibil ca o prelucrare a datelor cu caracter personal să genereze un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor vizate, vom efectua o evaluare a impactului asupra vieții private înainte de punerea în aplicare a acestora.

5.6 Nicio încălcare nu este prea mică pentru acțiune. Vom examina toate revendicările legate de orice încălcare a prezentei politici globale de confidențialitate sau a legilor de protecție a datelor aplicabile, potențiale sau reale, care sunt aduse la cunoștința noastră sau de care facem cunoștință și vom lua toate măsurile rezonabile pentru a limita impactul acestora.

5.7 Mai multe informații despre măsurile de securitate IT sunt descrise în Programul de securitate al grupului Asmodee, care include în special Politica de utilizare IT și orice alte măsuri de securitate disponibile în cadrul grupului Asmodee.

6. Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

6.1 Orice persoană care gestionează Datele cu caracter personal pentru Grupul Asmodee le va păstra numai atât timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate și prelucrate (și alte scopuri compatibile) care pot include:

6.2 Datele cu caracter personal sunt păstrate și distruse într-un mod în concordanță cu legislația aplicabilă și în conformitate cu politica de păstrare aplicabilă a grupului Asmodee.

7. Care sunt drepturile dvs. în calitate de subiect de date?

7.1 Dreptul de acces: vom oferi acces la toate datele cu caracter personal legate de o persoană vizată, astfel cum este cerut de lege, în scopul prelucrării, categorii de date prelucrate, categorii de destinatari, termen de păstrare a datelor, drepturi de rectificare, ștergere sau restricționare a date accesate dacă este cazul etc.).

7.2 Dreptul la portabilitate: putem furniza, de asemenea, o copie a tuturor datelor cu caracter personal pe care le deținem în înregistrările noastre într-un format compatibil și structurat pentru a permite exercitarea dreptului la portabilitatea datelor, în măsura în care este relevant în conformitate cu legislația în vigoare.

7.3 Dreptul la rectificare: Persoanele vizate pot solicita corectarea, modificarea, ștergerea oricăror informații incomplete, neactualizate sau inexacte.

7.4 Dreptul la ștergere: Persoanele vizate pot solicita ștergerea datelor lor cu caracter personal (i) dacă aceste date cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopul prelucrării datelor, (ii) persoana vizată și-a retras consimțământul asupra prelucrării datelor bazat exclusiv pe un astfel de consimțământ, (iii) persoana vizată care a obiectat la prelucrarea datelor, (iv) prelucrarea datelor cu caracter personal este nelegală, (v) datele personale trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală aplicabilă grupului Asmodee. Grupul Asmodee va lua măsuri rezonabile pentru a informa celelalte entități ale grupului Asmodee cu privire la o astfel de ștergere.

7.5 Dreptul la restricție: (i) în cazul în care exactitatea datelor cu caracter personal este contestată pentru a permite Grupul Asmodee să verifice o astfel de acuratețe, (ii) dacă persoana vizată dorește să restricționeze datele cu caracter personal, mai degrabă decât să le șterge, în ciuda faptului că Prelucrarea este ilegală (iii) în cazul în care persoana vizată dorește ca Grupul Asmodee să păstreze datele cu caracter personal, deoarece are nevoie de acestea pentru apărarea sa în contextul revendicărilor legale (iv) în cazul în care persoana vizată s-a opus procesării, dar Asmodee Grupul efectuează verificări pentru a verifica dacă are motive legitime pentru o astfel de prelucrare care poate înlocui drepturile persoanei vizate.

7.6 Dreptul de a-și retrage consimțământul: atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul persoanei vizate, persoana vizată poate retrage acest consimțământ în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

7.7 Dreptul de a obiecta: Persoana vizată poate, de asemenea, să-și indice obiecția cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment :

Pentru a exercita aceste drepturi, completați formularul și trimiteți-l la adresa indicată în formular .

De asemenea, persoana vizată are dreptul să depună o plângere la autoritatea de supraveghere competentă .

8. Când și cum dezvăluim datele dvs. personale către terți?

Datele cu caracter personal sunt dezvăluite numai în afara grupului Asmodee, acolo unde există o justificare legală generală în acest sens.

8.1 Dezvăluirea se face pe o bază strict „necesară cunoașterea” în cazul în care există o justificare clară pentru transferul de date cu caracter personal - fie pentru că persoana vizată a consimțit la transfer, fie pentru că divulgarea este obligată să execute un contract la care persoana vizată este o parte sau pentru un scop legitim care nu încalcă drepturile fundamentale ale persoanei vizate, inclusiv dreptul la confidențialitate (de exemplu, partajarea în contextul unei operațiuni de fuziune și achiziție etc.). În fiecare caz, persoana vizată va fi conștientă că divulgarea este probabil să aibă loc. De asemenea, de la destinatar vor fi căutate asigurări că vor utiliza Datele cu caracter personal doar în scopuri legitime / autorizate și le vor păstra în siguranță.

8.2 Dacă o anumită divulgare este obligată să îndeplinească o obligație legală (de exemplu, o agenție guvernamentală sau o forță de poliție / un serviciu de securitate) sau în legătură cu procedurile legale, în general, Datele cu caracter personal pot fi furnizate atât timp cât divulgarea este limitată la cea care este obligatoriu în mod legal și, dacă legea permite acest lucru, persoana vizată a fost înștiințată despre situație (adică persoanei vizate i s-a comunicat posibilitatea unui astfel de eveniment într-un consimțământ informat sau este notificată în momentul solicitării de dezvăluire).

9. 9. Cum sunt protejate transferurile internaționale de date cu caracter personal din UE?

Datele cu caracter personal provenite de la entitățile Grupului Asmodee care operează în interiorul UE nu vor fi transferate în afara UE într-o țară terță care nu asigură un nivel adecvat de protecție, decât dacă sunt implementate garanții adecvate în conformitate cu legile aplicabile.

9.1 Transferul internațional de date cu caracter personal este un subiect foarte sensibil și luat în serios înainte de a transfera date personale din SEE (Spațiul Economic European sau „SEE”), țara de origine, într-o altă țară din afara SEE, indiferent dacă acest transfer se face în scopuri tehnice (stocare, găzduire, asistență tehnică, întreținere etc.) sau scopurile principale (managementul resurselor umane, gestionarea bazelor de date a clienților etc.).

9.2 Nu efectuăm niciodată transferuri internaționale de date cu caracter personal dintr-o țară SEE într-o altă țară din afara SEE, fără să ne asigurăm că există mecanisme de transfer adecvate, cerute de legile de protecție a datelor aplicabile, pentru a asigura o protecție adecvată a datelor atunci când sunt transferate (de exemplu, decizia de adecvare, certificarea scutului de confidențialitate în cazul în care transferul se face în SUA, semnarea clauzelor modelului Comisiei Europene, după caz, etc.). În unele cazuri, poate fi necesar să notificăm sau să obținem o aprobare prealabilă de la autoritatea de reglementare relevantă de confidențialitate înainte de efectuarea transferului.

10. Cum gestionăm reclamațiile?

10.1 Grupul Asmodee se angajează să rezolve problemele legitime de confidențialitate ale personalului, clienților și altor contacte. Dacă un membru al personalului consideră că a făcut ceva încălcând această Politică de confidențialitate globală, trebuie să contacteze Departamentul juridic al Asmodee Holding, afiliatul Financière Amuse BidCo la următoarea adresă: privacy-holding[at]asmodee.com și raportează problema.

10.2 Persoanele vizate sunt informate că pot depune plângeri cu privire la problemele de confidențialitate, scriind un e-mail către Departamentul Juridic al Asmodee Holding la următoarea adresă: privacy-holding[at]asmodee.com și că pot depune o plângere la o autoritate de supraveghere. În special, acest lucru este specificat în mod expres în avizele de confidențialitate comunicate și / sau accesibile de către persoanele vizate.

10.3 Dacă o persoană vizată de această Politică de confidențialitate globală depune o reclamație cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal ale acesteia sau ale altcuiva, iar reclamația nu este soluționată în mod satisfăcător prin această procedură internă, Grupul Asmodee va coopera cu autoritățile de protecție a datelor și să respecte sfaturile acestor autorități pentru a rezolva orice reclamații restante. În cazul în care responsabilul cu protecția datelor sau autoritățile pentru protecția datelor stabilesc faptul că Grupul Asmodee sau unul sau mai mulți dintre personalul său nu a respectat această Politică de confidențialitate globală sau legile privind protecția datelor, la recomandarea autorităților sau a responsabilului cu protecția datelor, Asmodee Grupul va lua măsurile adecvate pentru a aborda orice efecte adverse și pentru a promova respectarea viitoare.

11. 11. Actualizarea acestei Politici de confidențialitate globală

Pe măsură ce afacerea noastră și mediul de reglementare se schimbă regulat, această Politică de confidențialitate globală se poate schimba și ea. Astfel, sunteți invitați să îl consultați în mod regulat.

Această politică de confidențialitate globală a fost desfășurată la 10.04.2020 și este în vigoare de la această dată.


Notificare de confidențialitate a clienților (B2C)

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru Asmodee. Această Notificare de confidențialitate explică modul în care gestionăm și tratăm datele dvs. personale atunci când utilizați produsele sau serviciile pe care Asmodee le oferă.

Această Notificare de confidențialitate explică abordarea noastră asupra oricăror date personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care le-am obținut despre dvs. de la un terț și scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale. De asemenea, prezintă drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale.

Putem colecta date personale de la dvs. în cursul activității noastre, inclusiv atunci când utilizați aplicațiile și site-urile noastre web, când participați la competițiile noastre sau participați la turnee sau când contactați sau solicitați informații de la noi.

  1. Cine este responsabil pentru datele dvs. personale?
  2. Vârsta minimă
  3. Ce date cu caracter personal colectăm despre dvs.?
  4. Cum folosim datele dvs. personale?
  5. Cui vă dezvăluim datele dvs. personale?
  6. Cât timp păstrăm datele dvs. personale?
  7. Securitatea datelor dvs. personale
  8. Care sunt drepturile dvs.?
  9. Contact și reclamații
  10. Modificări la această notificare de confidențialitate

1. Cine este responsabil pentru datele dvs. personale?

Asmodee Group, al cărui sediu social este situat la 18 rue Jacqueline Auriol - 78280 Guyancourt (Franța) înregistrat sub numărul 399 899 806 („Asmodee” sau „noi”) este controlorul datelor dvs. personale.

2. Vârsta minimă

Protejarea siguranței și a vieții private a copiilor este foarte importantă pentru noi. Nu colectăm și nu folosim date cu caracter personal de la nimeni sub vârsta de 18 ani, fără acordul atât al copilului, cât și al titularului responsabilității părintești. Prin urmare, considerați că aveți cel puțin 18 ani sau mai mult când furnizați datele dvs. personale în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Dacă nu aveți cel puțin 18 ani, trebuie să solicitați consimțământul părintelui sau tutorelui legal să ne furnizeze datele dvs. personale. În acest caz, vă rugăm să contactați datele de contact indicate la articolul 9 de mai jos.

3. Ce date cu caracter personal colectăm despre dvs.?

Colectăm informații despre dvs., cum ar fi:

4. Cum folosim datele dvs. personale?

Folosim datele dvs. personale în scopurile enumerate mai jos. Ori de câte ori prelucrăm datele dvs. personale, o facem pe baza unei „justificări” legale (sau a unei baze legale) pentru prelucrare, pe care le-am identificat în tabelul de mai jos.

Scopul procesării Baza legală
1 Pentru a îndeplini solicitările dvs. pentru anumite produse și servicii. Această procesare este necesară pentru a efectua contractul dintre dvs. și Asmodee.
2 Pentru a gestiona contul personal Asmodee. Această procesare este necesară pentru a efectua contractul dintre dvs. și Asmodee.
3 Pentru a administra oferte promoționale, concursuri sau alte evenimente promoționale, cum ar fi turnee, și anunțați câștigătorii. Această procesare este necesară pentru a efectua contractul dintre dvs. și Asmodee.
4 Pentru a răspunde la întrebările sau reclamațiile dvs. Această procesare se bazează pe acordul dumneavoastră.
5 Pentru a vă trimite comunicări de marketing cu privire la serviciile și produsele noastre. Considerăm că avem un interes legitim de a ne asigura că clienții noștri sunt la curent cu informații despre produsele și serviciile noastre, deoarece acest lucru ne ajută să ne păstrăm operațiunile de afaceri sau să ne dezvoltăm afacerea. Cu toate acestea, acolo unde ni se solicită prin lege să obținem consimțământul dvs. înainte de a vă trimite aceste informații, ne vom baza pe acest consimțământ ca baza noastră pentru prelucrare.
6 Pentru a respecta orice lege aplicabilă, ordonanță judecătorească, alt proces judiciar sau cerințele unui autor de reglementare. Această prelucrare este necesară pentru a respecta obligațiile noastre legale.
7 Pentru a pune în aplicare acordurile noastre cu dvs. Considerăm că avem un interes legitim să ne asigurăm că contractele noastre sunt executate corect și în apărarea drepturilor noastre acolo unde este necesar.
8 Pentru a ne aplica drepturile și obligațiile legale și pentru orice scopuri în legătură cu orice pretenții legale formulate de dvs., împotriva sau care vă implică altfel. Considerăm că avem un interes legitim de a proteja organizația noastră împotriva încălcărilor obligațiilor legale datorate acesteia și de a ne apăra împotriva litigiilor.
9 Pentru a proteja drepturile terților. Această prelucrare este necesară pentru respectarea obligațiilor legale la care este supus Asmodee. Această prelucrare este necesară și este în scopul intereselor legitime urmărite de Asmodee. Considerăm că avem un interes legitim de a ne asigura că activitățile noastre nu încalcă drepturile vreunui terț.
10 În contemplarea și / sau în legătură cu o tranzacție comercială, cum ar fi o fuziune, o restructurare sau o vânzare. Considerăm că avem un interes legitim întrucât trebuie să fim capabili să luăm decizii referitoare la viitorul afacerii noastre pentru a ne păstra operațiunile de afaceri sau pentru a ne dezvolta afacerile.

5. Cui vă dezvăluim datele dvs. personale?

Este posibil să împărtășim datele dvs. personale cu o varietate din următoarele categorii de terți, după cum este necesar:

Vă rugăm să rețineți că această listă nu este exhaustivă și pot exista și alte exemple în care trebuie să împărtășim cu alte părți, atunci când este justificat de interesul nostru legitim, permis de legea aplicabilă sau necesar pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși.

În acest context, datele dvs. personale pot fi transferate în afara Spațiului Economic European (SEE), către țări care nu oferă un nivel de protecție a datelor cu caracter personal echivalent cu cel oferit în SEE, cum ar fi China, SUA, Canada, etc. în absența unei decizii de adecvare a Comisiei Europene, transferul datelor dvs. cu caracter personal se va face în conformitate cu clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană sau scutul de confidențialitate UE-SUA.

6. Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Abordarea noastră generală este de a păstra datele dvs. personale numai atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate. În general, păstrăm datele dvs. personale pe durata strict necesară pentru gestionarea relației noastre cu dvs. Cu toate acestea, doar dacă nu vă opuneți, păstrăm datele dvs. personale utilizate în scopuri de marketing pentru o perioadă suplimentară de 3 ani după încheierea relației cu dvs.

Cu toate acestea, în plus, putem păstra datele cu caracter personal pentru perioade mai lungi de timp, de exemplu acolo unde ni se solicită acest lucru în conformitate cu cerințele legale, fiscale și contabile sau în cazul în care aceste date sunt necesare pentru a stabili existența unui drept sau a unui contract. În acest caz, datele dvs. personale vor fi arhivate și păstrate pe durata impusă de legea aplicabilă sau pe durata statutului de limitare aplicabil.

Când datele dvs. personale nu vor mai fi necesare, le vom șterge sau anonimiza.

7. Securitatea datelor dvs. personale

Ne-am angajat să păstrăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal și am implementat politici, reguli și măsuri tehnice de securitate a informațiilor corespunzătoare pentru a le proteja de acces neautorizat, utilizarea sau dezvăluirea necorespunzătoare, modificarea neautorizată și distrugerea ilegală sau pierderea accidentală.

Toți partenerii noștri, angajații, consultanții, lucrătorii și procesatorii de date, care au acces la și sunt asociați cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt obligați să respecte confidențialitatea acestora.

8. Care sunt drepturile dvs.?

Aveți o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. personale. Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi sunt prezentate mai jos:

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă legislația aplicabilă. În România, autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (https://www.dataprotection.ro/).

Pentru a vă exercita drepturile cu privire la datele dvs. personale, vă rugăm să ne trimiteți acest formular completat corespunzător la următoarea adresă de e-mail: donneespersonnelle-group[at]asmodee.com.

9. Contact și reclamații

Pentru informații suplimentare cu privire la drepturile dvs. sau dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la donneespersonnelles-group[at]asmodee.com.

10. Modificări la această notificare de confidențialitate

Putem modifica ocazional această notificare de confidențialitate, de exemplu, pentru a respecta noile cerințe impuse de legile aplicabile, cerințele tehnice sau bunele practici comerciale. Vă vom anunța în caz de modificări materiale.